Yritys

Hartwa-Trade on yksi Suomen merkittävimmistä alkoholijuomien maahantuojista ja jakelijoista. Olemme osa Royal Unibrew -konsernin omistamaa Hartwallia. Hartwa-Trade on perustettu 1962 ja sen liikevaihto vuonna 2013 oli 43 milj. euroa. Hartwa-Trade työllistää 20 henkilöä.

Laadukkaiden juomien parissa olemme toimineet jo 60-luvulta lähtien aluksi agentuuriliikkeenä ja vuodesta 1998 maahantuojana. Satojen laatutuotteiden valikoimaamme nautitaan kattavasti ympäri Suomen yli 2800 ravintolassa.

Yhteistyökumppaneinamme ovat maailman suurimmat ja tunnetuimmat alkoholi- ja viiniyhtiöt kuten Diageo, joka omistaa trendikkään Baileys Original Irish Cream –liköörin lisäksi useita tunnettuja vodka-, viski- ja ginimerkkejä.  Tuomme maahan myös CDG Internationalin valmistamia, Suomen johtavia konjakkeja ja brandyjä sekä ranskalaisiin huippusamppanjoihin lukeutuvaa Lansonia.

Laajaan, mutta tarkkaan harkittuun valikoimaamme kuuluu myös Suomen suosituimpiin kuuluva punaviini J.P. Chenet sekä maailman suurimman kuohuviinivalmistajan Freixenetin viinejä, muun muassa maamme myydyin kuohuviini Freixenet Carta Nevada.

Valikoiman lisäksi ylivoimaisia vahvuuksiamme ovat kiinteä yhteistyö Hartwallin logistiikkaverkoston kanssa sekä maanlaajuinen, ammattitaitoinen myyntikenttämme. Tilaukset ja toimitukset onnistuvat käden käänteessä mistä tahansa päin Suomea näppärän Juomanettimme kautta.

 

Hartwa-Traden tapa toimia

12_tapatoimia_030511_fin_2014